5

Kështu do të bëhet salla e këshillit të Bashkisë së Fierit, moderne, e ngjashme me një parlament të vogël.

Kryebashkiaku Armando Subashu shprehet se “salla e re

do t’i shërbejë jo vetëm Këshillit të Bashkisë për të marrë vendime të rëndësishme, por këtu do të presim gjithë qytetarët që duan t’i dëgjojmë dhe zgjidhim shqetësimet dhe problemet e përditshme.”

2
1
3


4
5