avalejo

Për daljen e dokumentave të klasifikuara të Selisë së Shenjtë është arrestuar në Vatikan Imzot Lucio Angel Vallejo Balda, spanjoll, i cili më parë

ka qenë sekretar i Prefekturës së Çështjeve ekonomike dhe të Komisionit të studimit të aktiviteteve ekonomike dhe administrative (Cosea).

U arrestua dhe më pas u la e lirë edhe Francesca Immacolata Chaouqui, që kishte qenë anëtare e vetë Komisionit në fjalë (Cosea).

Pasi i është komunikuar masa e arrestit, gruaja është lënë e lirë.

Latest news