kerry4Cfarë ndryshimi ndodh kur shkel në Francë. Dje, Sekretari i Shtetit Amerikan, John Kerry tha se

nuk ka në mend që të kërkojë falje që SHBA mungoi në homazhet për masakrën në redaksinë e gazetës satirike, ‘Charlie Hebdo’. Por, megjithatë ai shkoi në Paris dhe cfarë përqafimi me Presidentin Francois Hollande. Dhe madje pass këtij takimi të ngrohtë, Kerry kërkoi dhe falje që SHBA nuk mori pjesë në marshimin për Charlie Hebdo, sipas ministrisë së Punëve të Jashtme të Francës.

Kerry mbërriti sot në Paris, dhe udhëtimi simbolizon marrëdhënie të ngushta mes dy vendeve që duket sikur i ftohën pas mungesës së Presidentit Barack Obama në marshimin ditën e dielë.

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png