kalooAi është një nga mjekët që udhëheq protestat për të kundërshtuar testimin e bluzave të bardha.

Bëhet fjalë për Tritan Kalon, që i ka kujtuar Ramës në një postim në FB, faktin se dikur ai e konsideronte profesionist, ndërsa sot kërkon ta testojë.

Bëhet fjalë për një intervistë të Ramës për gazetëb Koha Jonë, më 6 shkurt 1997:

I falënderoj përzemërsisht mjekët, veçanërisht njërin prej tyre, fqinjin tim të vjetër Tritan Kalo, përkujdesjen e përditshme të të cilit nuk gjej fjalë për ta çmuar.

Përfitoj nga rasti të shpreh admirim e respekt të thellë për humanizmin dhe kurajën e madhe me të cilin këta profesionistë të zotë, që rasti i solli t’i njoh, nderojnë misionin e tyre fisnik, duke sfiduar gjithfarë sëmundjesh e plagësh njerëzore në kushte skandaloze të spitalit të kryeqytetit.” (Intifada Shqiptare” ose Revolta e Dëshpërimit. Intervistë me Edi Ramën, “Koha Jonë” datë 6 shkurt 1997).

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png