pol 1Efektivët e Krimit Ekonomiko- Financiar në Lezhë kanë bërë procedim penal ndaj kryeregjistruesit në Z.V.R.P, pasi nuk kishte caktuar kufijtë e dy shtetasve të tjerë.


Ndue V. 53 vjeç, banues në lagjen “Beslidhja”, ka regjistruar tokat e shtetasve P. B., dhe P. M., banues në Tale, duke mos ju përcaktuar kufijtë e pronave.

Gjithashtu ka nisur procedimi penal ndaj shtetasit Sandër S., 46 vjeç, banues në Gjadër, pasi dyshohet se ka falsifikuar hartat topografike, si dhe aktin e marrjes së tokës në pronësi, duke përvetësuar kështu një rrugë të përbashkët me shtetasin N. Z., banues në Blinisht.

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png