Moti i keq, probleme në të gjithë vendin, në Vlorë Vjosa rrezik për dalje nga shtrati

Reshjet e shumta të shiut kanë krijuar probleme në disa qytete të Shqipërisë.

Në Pukë ka pasur rrëshqitje të mëdha dheu në fshatin Shkozë, ku një shtëpi është bërë e pabanueshme ndërkohë dhe një tjetër është dëmtuar.

Probleme ka dhe në Dibër ku në një pjesë të fshatrave ka mungesë të energjisë elektrike pasi shtyllat dhe telat janë dëmtuar.

Ndërkaq në Vlorë, lumi Vjosa rrezikon të dalë nga shtrati, gjë që ka bërë që të ngrihet she Shtabi i Emergjencave.

Shtëpitë pranë lumit në Selenicë rrezikojnë të mbyten dhe banorët janë lajmëruar që nëse lumi del nga shtrati duhet të largohen nga shtëpia.

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png