strtteyyTë gjithë e dimë që shumica e meshkujve çmenden për striptizëm.

Nëse dëshironi ta “çmendni” që sonte, bëni striptisten vetëm për të. Nëse nuk dini sesi ta

bëni, lexoni disa nga këshillat tona të cilat do t’ju ndihmojnë.

Zgjidhni një kostum, i cili do të jetë interesant, i cili do t’ju mundësojë ta zbërtheni dhe ta zhvishni dalëngadalë. Më mirë akoma do të ishte që të zgjidhni një kostum të cilin nuk e keni veshur shpesh, sepse kështu do t’ia ta tregoni edhe anën tjetër të personalitetit tuaj.

Kur bëhet fjalë për muzikën, zgjidhni këngën e cila ka ritëm dhe e cila do të përputhet me paraqitjen tuaj.

Ndërsa jeni duke bërë striptizëm, shikojeni partnerin gjatë gjithë kohës drejt e në sy, por me shikim joshës, sepse në atë mënyrë do ta luani mendsh edhe më shumë.

Lozni me flokët tuaj, prekeni me flokë, kaloni gishtat nëpër flokë. Çdo gjë që ju bie në mend bëjeni me flokët tuaj.

Vallëzoni, por vetëm në mënyrë sensuale. Dridhni belin, të pasmet, përkulni shpinën, përdoreni fantazinë. Është me rëndësi që të bëheni sa më sensuale.

Kur të filloni t’i zhvishni rrobat nga trupi, bëjeni atë ngadalë dhe me ndonjë lëvizje vini në pah zhveshjen e ndonjë pjese të veshjes. Hidhjani dhe në fytyrë, nuk do fyhet, përkundrazi.

Mos t’ju vijë turp nga striptizmi. Përpiquni të kënaqeni në këtë rol dhe ndihuni mirë me vetveten. Nëse nuk e bëni në shtëpi dijeni që ai do e gjëjë një mënyrë të çmendet nga qejfi. Do e gjeni ndonjë lokal striptizmi me siguri.

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png