bleoTë gjithë e kanë pasur në ëndërr që ta takojnë artistin më të dëgjuar të kohës të gjeneratës së Bleona Qeretit. Është fjala për këngëtarin Ricky Martin, ku këngëtarja shqiptare e ka takuar atë në “Grammy 2015”

dhe e ka përqafuar duke marrë si kujtim edhe një foto, e duke e quajtur artistin “Numër 1”.

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png