fgsrtftTre biznesmenë dhe 4 elektricistë të Operatorit të Shpërndarjes janë arrestuar sot nga Policia e Shtetit dhe OSSHE për vjedhje të energjisë elektrike. 

Në raportin e përditshëm para medias, përfaqësuesit e këtyre institucioneve kanë njoftuar se kanë arrestuar 14 persona dhe

kanë shpallur në kërkim 4 të tjerë. Nga të arrestuarit, 3 janë biznesmenë dhe 4 elektricistë në qarkun e Elbasanit. 

Altin Qato nga Policia e Shtetit tha se “po rikthehemi tek kabinat e kontrolluara më parë, sepse kishte informacione që ishin bërë rilidhje të linjave të dyfishta dhe në të vërtetë, u konstatuan 4 të tilla.”

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png