ui7Flori Mumajesi dhe këngëtarja Argjentina Ramosaj sapo kanë lansuar bashkëpunimin e tyre “Ku isha unë”.
Të dy këngëtarët ditë më parë kishin paralajmëruar lansimin e këtij projekti përmes llogarive të tyre në Facebook.

 

Ju lutem jepni mendimin tuaj per kete artikull, duke komentuar me poshte:


slider-2.png
slider-3.png
slider-4.png
slider-5.png
yahoo.png